2 dagar

Har fixat en plats för min ekoruta nu, ligger långt UPP. Det är värsta 90 graders backen som jag måste ta mig upp för att komma till den. Kanske var dumt när jag har en skog precis utanför huset, men lite motion skadar väl aldrig. Bra kommer det nog gå i alla fall. Tar med mig min syster som får hjälpa mig ta i all äcklig jord och leta efter fina växter (och skabbiga insekter, ew). Ringduvor finns vid min ekoruta, woop woop.
 
Min mobilsladd funkar knappt och kan därför inte lägga upp nya bilder här. Blogg esse appen funkar inte heller för den delen.
 
Livet är på topp i alla fall. På fredag bär det av till Turkiet!

Domingo

God morgon! Min kropp har börjat ställa in sig på att vakna tidigt, vilket är skönt då det blir enklare att stiga upp på morgonen när det är skola. Vaknade halv åtta idag, provade på en ny frukost variant som smakade usch och nu gör jag ingenting. Gjorde den enda läxan vi hade tills nästa vecka igår, så jag är fri idag. Ska bara ta det lungt.
Igår kväll såg jag på Titanic för första gången sedan flera år tillbaka, hade glömt bort hur sorglig filmen var och hur påverkande den är. Innan första minuten av filmen höll jag på att lipa pga låten i början, haha.
 
Meeen, det blev lite skratt på sina håll när jag helt plötsligt började tänka på den här video när jag såg på filmen.
 
 
 
 

Första skoldagen

Första skoldagen var bra men väldigt seg. Vi fick ta in en massa information som man gör varje första skoldag + en massa papper hem som ska skrivas under av föräldrarna. Vi slutade runt ett, drog till stan med Frida där vi mötte upp Malin och Linnea. Det slutade med att vi befann oss på bryggan med en smoothie från nkd juicebar, yummie. 
Om en stund ska jag dra ut och köra intervaller (nej, inte frivilligt.) och duscha, följt av läsning i City of Bones som jag hämtade på konsum idag. Ha en trevlig kväll!
 
 

RSS 2.0