What goes around comes around

Jag har kollat efter en klänning på nätet ett bra tag nu, tror att jag lyckades hitta en som jag gillar. Får se. Ska kolla runt lite mer imorgon och sen beställer jag nog någon. Förhoppningsvis sitter den bra också...
Mitt liv går ut på att gå i skolan och sedan komma hem för att inte göra någonting alls. Ja, vad kul. Nej men jag har helt enkelt inget att skriva om. Imorgon efter skolan funderar jag på att dra till stan och kolla runt lite. Orkar inte den här veckan. Och inte nästa heller. Kan inte slappna av förrens alla prov är gjorda som jag inte har pluggat till. Vilket påminner mig om matteprovet imorgon. :-) whyukillinmi?

Haha, godnatt och dröm sött.

//ser ut som att jag har målat mig i ansiktet men det är bara solen dom skiner, haha//


Thunder

Hur härligt är inte vädret då? Så mysigt med regn, blixtrar och åska. Mindre mysigt att komma hem genomblöt dock. Kom hem för runt en timme sedan och har sedan dess flitigt läst på biologi. Väldigt nöjd faktiskt. Kom på att jag glömt läsa på en sjukdom som man ska kunna också, men det ordnar sig.
I fredags såg jag tvds4 sista avsnitt och det var skitbra. På lördagen pluggade jag lite och kollade på Eurovision med tre tjejer, mys. Igår pluggade jag något ytterligare, och med Anni har jag umgåtts med hela helgen.
Träning står på schemat klockan 6. Endast 15 skoldagar kvar btw, awesome!


Torsdag 16/5

Började dagen med att försova mig tjugo minuter. Lyckades hinna göra mig i ordning ändå och bli färdig i tid. Så kan det gå ibland.
Dagen har varit rätt så bra faktiskt. Bättre än jag väntat mig. Det beror nog delvis på det superhärliga vädret men också alla personer som ingick i den här dagen. Bäääst. Imorgon förväntas vara en lika bra dag då jag är läxfri och på ett spralligt humör nu. Finns lite mindre bra saker i livet just nu, men om man fokuserar på det som är så mycket bättre blir man mindre påverkad av det sämre helt enkelt. Yes... Ska läsa några kapitel i min bok nu innan det blir dags att lägga sig. Godnatt !


RSS 2.0