Senaste dagarna

Har ju inte bloggat på några dagar så här får ni en liten förklaring av det som jag har gjort de senaste dagarna i bilder.
Fredag: Sista dagen på praon! Åt en sallad där och tog en gratis fika för sista gången, riktigt gott båda två. Fick bra omdöme också. Tog höstlov och inledde det med en ganska halvdan kväll med huvudvärk och idol. 
 
Lördag: Prövade min skjorta som jag köpte i torsdags. Var på A6 med mamma och syrran, och sedan tog jag bussen in till stan med bästa Linn och fikade på Waynes. Så himla skönt var det att snacka. Hade saknat henne så mycket!
 
Söndag: Spelade min första seriematch, vann 26-15! Hade en härlig kväll med tjejerna med film, popcorn och läsk. Innan vi skulle lägga oss fick de tyvärr tag på utklädningar och klädde ut sig såhär fult, haha. Kul hade vi iaf!! 
 
Måndag: Gjorde ingenting. Väntade på att stormen Simone skulle attackera Jönköping, men det hände aldrig. Tränade handboll och kollade på Walking Dead resten av kvällen. 
Tisdag (idag): Krattade löv i trädgården och bar på stora grenar som pappa hade huggt ner. Gick sen och mötte upp Vera för en promenad som resulterade i ett besök på netto där vi köpte choklad och sedan drog hem med det till Ebbs. Hade det kul med dem som vanligt! 
Nu sitter jag på mitt rum i skype med Anni och har det mysigt med tända ljus på rummet. Vi hörs när vi hörs, puss hejj

And I am short on words, knowing what's occured

söt OSV
 
Näst sista praodagen är avklarad och nu återstår den sista imorgon. Ska bli skönt med lov men samtidigt tråkigt att lämna praon med tanke på att plugget drar igång igen efter höstlovet. Har haft två bra veckor på praon i alla fall, över mina förväntningar! 
Kom nyss hem från ica med vecko revyn i en påse. Kommer troligtvis inte läsa den, haha... Ville bara ha något att köpa för att slippa gå ut tomhänt. Tänker la låta ödet bestämma över min kväll. Förhoppningsvis bjuder det på nya PLL avsnittet och några avsnitt GOT. We'll see. Puss och hej
 

Veronica Maggio

Pinterest
 
 
 
 
Kommer ihåg i femman då jag inte gillade Veronica Maggio, haha vad tänkte jag med? Älskar hennes musik, lyssnar på den dag som natt! Speciellt va kvar, hela huset och mörkt från hennes nya album.

RSS 2.0