skola - fika - träning

Yay på den här dagen! Har varit super och har varit glad glad glad. Vilket jag varit mycket på senaste tiden. Hade matteprov som jag tror gick helt ok. 
Efter skolan satt jag och Emma på Wieners och snick snackade, senare mot sex hade jag träning. Har ju fucking benhinneinflammation så kunde inte vara med mycket, men det var en härlig träning endå. Älskar torsdagsträningar!
Nu ska jag duscha och efter det blir det skype och start på so-inlämningen som ska in imån kväll... Jobbar bäst under press, hare bra!
 Bakning

God kväll bløggen. Denna eftermiddagen spenderades hos Frida där vi bakade cornflakeskakor, chokladbollar och en kladdkaka till kiosken imorgon, mums. Kommer bli bra tror jag! Hoppade träningen idag pga. mitt ben, men ska ta och kolla upp det hos en sjukgymnast imorgon och kommer förhoppningsvis kunna träna igen till nästa vecka. Tills dess får jag ta det lungt. Nu ska jag dra ut en sväng med Theo och sedan sova I guess. Godnatt.
Camp Cyrus

Är på träningsläger eller vad man nu vill kalla det, och ligger på min madrass med en påse godis. Vi måste snart lägga oss, men det ska bli skönt med tanke på hur trött min kropp är. Har haft en bra och kul dag, och imorgon är det dags att städa undan här och dra hem vid lunch. Vi hörs imorgon, godnatt.
RSS 2.0