Sommarlov

Yes, i torsdags tog jag sommarlov och det känns skitbra. Har haft en bra början på lovet och jag hoppas att resten av det blir minst lika bra. I sommar har jag bl.a. planerat Kroatien med laget (åker på fredag!), jobba v.27-29, och ta flyget till USA med familjen den 23 juli. Japp, nu är flygbiljetterna bokade och jag kan äntligen börja tagga inför resan. Detta blir tredje resan till USA, men första till min drömstad New York! Jippi!!!
 
 
 

Kräfta

 
 
Rubriken är en beskrivning av hur jag ser ut atm efter 4 timmar i streck ute i solen. Fyfan, på första bilden hade vi solat i en timme typ och sen gick allt utför haha. Jag ska alltid hålla på och skita i solkrämen... Var skitskönt att sola hela dagen i alla fall!
Vid fem gick jag, Freddie, Wilma och Filippa till bryggan och åt. Köpte en ceasarsallad och trodde jag skulle dö. Fick i mig knappt hälften för hade så ont i magen. Men riktigt gott var det, gjorde lite ont i plånboken dock, hehe.
 

Nationaldagen

 
shoppade lite nytt till sommaren...färgglatt
 
 
I väntan på mat
 
 
PIZZAAA
 
Idag var jag på a6 med familjen och sedan drog vi till piren och åt. Köpte tre toppar på a6 samt en mascara och en hudvårdsprodukt. Sen blev det pizza och den satt fint kan jag säga. 

RSS 2.0