Lång dag

Ja jävlar vad lång och seg denna dag har varit. Började 08.00 med ett matteprov som gick åt skogen, gissade mig fram med orimliga uträkningar. Får skylla mig själv som inte pluggade... Satt kvar till elva ungefär och drog sedan in till stan och var på donken i ca 2 timmar. Inte själv såklart, haha. Hade sedan bara idrott kvar vid halv tre och efter det blev det att åka hem direkt och slänga sig i sängen. 
 
Ska försöka ta mig in till gymmet, men är så fruktansvärt trött så att ögonlocken värker. Kanske tar en powernap först.
 
 
 
Eh, längdskillnaden....
 

Funderingar

Har funderat länge nu på att skaffa ett gymkort igen. Men vill inte skaffa om jag inte lyckas hålla mig hälsosam när det gäller kosten. Känns onödigt att bränna 500 spänn på ett månadskort om jag ändå inte kommer gå all in. Litar inte på mig själv när det kommer till sötsaker. Letar efter motivation till att träna upp mig lite, men jag hittaaaarr deeen inteeeeeeee.
 
Sen har jag också funderat på att skaffa ett jobb, framförallt ett sommarjobb, men vill gärna ha ett som jag kan jobba på efter skolan ibland. Problemet med detta är att jag inte skulle hinna både handboll, gym och jobb, sen skola på det också. Blir för mycket. 
 
Tror att jag ska börja med att skaffa ett gymkort och satsa på sommarjobb om jag lyckas hitta det någonstans. Sen får vi se hur det blir. Gäller bara att hitta den där jävla träningsmotivationen...
 
 

Månader senare

Hallå, hej! Det var fan i mig ett tag sen man skrev här sist, men här är jag, levande och skaplig. Ser ingen anledning till att berätta vart jag tog vägen under dessa månaderna då den enda som läser bloggen just nu är jag själv, men vad jag har gjort kan ni nog räkna ut själva (ledtråd: inte ett piss). 
Jaja, håret har jag ju gjort mig av med som ni kan se i headern. Känns skönt och än så länge saknar jag det inte i alla fall. Allt blev så mycket lättare med kort hår helt enkelt!
 
Och hur går skolhelvetet då? Tja, kan ju säga att tankar på att hoppa av skolan är återkommande, men annars tycker jag att jag har klarat av ettan helt ok hittills för att ha pluggat så minimalt i jämförelse med hur mycket tid jag la ner på skolan i nian. Just nu längtar jag efter sommarlov och sol, samt sena kvällar och fina vänner. Det är ungefär tre månader kvar och om man tänker på hur snabbt tiden gått sedan nyår så tror jag att jag klarar av dessa månader. 
 
Jävlar vad jag skriver, märks att det va ett tag sen. 
Hej!
 
 

RSS 2.0