Hurtiga Sandra

 
1. Redo för löp! 2. Fucking död efter 3 km. Kan också tillägga att det spöregnade den sista kilometern. Sista gången jag springer med smink kan jag säga...
 
 
 
3. Hoppade av vid ringarna och gick resten av vägen hem
 
Hurtig, huh? Åt två mackor med avokado på också, så ofattbart gott! Kan äta i mängder. Jämfört med igår har jag träningsvärk nu och det känns så skönt. Längesen man hade det. 
 

512

Kanske är det jag. Eller kanske är det alla andra runt omkring. Jag vet inte. Något är det. Något som får mig att känna mig helt tom inombords och orkeslös gentemot allt. Eller egentligen vet jag. Jag har funderat mycket. Fundera är farligt. Jävligt farligt dessutom. Man vet inte vad det kan göra mot en tills man inte längre har någon kontroll. 
Men nu orkar jag seriöst inte mer. Jag orkar inte skolan. Jag orkar inte handbollen. Jag orkar inte mina vänner. Jag orkar inte min familj.
 
Men framförallt orkar jag inte med mig själv och mitt fucked up liv.
 
 

jobba jobba jobba


Ska snart ge mig ut på en springtur igen, likt igår, runt munksjön. Får se hur mycket jag pallar innan jag faller ner till marken pga syrebrist. Igår tog det mig 17 minuter att springa (läs:jogga) 2,4km. Har noll motivation till att träna idag men nästa vecka är det cooper så måste förbereda min kropp så att den inte får en total chock. RSS 2.0